En krämig pasta går hem de flesta kvällar i veckan! Här är dessutom en av ingredienserna portabellosvamp som du blandar tillsammans med kyckling och sockerärtor. Krämigheten får du av grädde och servera gärna lite rucola till!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2021
Kontrollera noga innehållet i soltorkad tomat crèmen.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott och kommer lagas igen! Till 4 portioner tog vi 5 dl matlagningsgrädde och mer av soltorkad tomat creme samt en halv tärning kycklingbuljong.
Karolina
2021-03-15Använde grädde och tog 5dl för att få lite mer sås, super gott!
Rickard
2021-01-10Wow vilken god rätt! Tillsatte lite kycklingfond/vitpeppar och lite cayennepeppar för lite hetta. 10 av 10✨
Frida
2020-12-16Tack Frida! Så roligt att du gillar receptet. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-12-17