En krämig pastarätt passar de flesta tillfällen! Här har du en variant med färsk ravioli som är smaksatt med svamp. För att addera lite extra svampsmak låter du den havrebaserade grädden koka tillsammans med en svampcrème med tryffel. Toppa pastan med rucola och rödlök.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
10 2021
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Annagreta
2021-03-15Ingen lyckad rätt! för lite svampsmak!
Anna
2021-03-14Den där svampcremen är verkligen ingen höjdare, den kan ni gott undvika i framtida recept
Eva-lotta
2021-03-14Bara jag i familjen som gillade denna rätten. Mannen och barnen uppskattade den inte alls.