Krämig ravioli med svamp och broccoli

20
4 Klimatsmart
Krämig ravioli med svamp och broccoli

En krämig pastarätt passar de flesta tillfällen! Här har du en variant med färsk ravioli som är smaksatt med svamp. För att addera lite extra svampsmak låter du den havrebaserade grädden koka tillsammans med en svampcrème med tryffel. Toppa pastan med rucola och rödlök.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2021

Krämig ravioli med svamp och broccoli

Ingredienser

4 portioner
1
rödlök
65 g
rucola
250 g
broccoli
3
förp färsk ravioli med svamp (à 250 g)
2 1/2 dl
havrebaserad matlagningsgrädde
130 g
crème av svamp med tryffel
-
salt
-
peppar

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

20

Kommentarer

Annagreta

2021-03-15

Ingen lyckad rätt! för lite svampsmak!

Anna

2021-03-14

Den där svampcremen är verkligen ingen höjdare, den kan ni gott undvika i framtida recept

Eva-lotta

2021-03-14

Bara jag i familjen som gillade denna rätten. Mannen och barnen uppskattade den inte alls.

Näringsvärde per portion

Energi 3056 KJ / 722 kCal
Fett 33 g
Salt 3 g
Kolhydrater 78 g
Protein 22 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept