Svampfylld ravioli med ruccola och pestosås

15
3
Svampfylld ravioli med ruccola och pestosås

God middag på bordet under en kvart! Ibland måste matlagningen gå snabbt. Med svampfylld färsk ravioli och smaksatt färskost så svänger du enkelt ihop en köttfri middag som smakar fint. Ruccola och pinjenötter gör middagen ännu lite mer italiensk.

Skriv ut
Svampfylld ravioli med ruccola och pestosås

Ingredienser

4 portioner
2
förp ravioli med svamp (à 250 g)
150 g
sockerärtor
300 g
färskost med t ex ruccolapesto-smak
1/2 dl
mjölk
-
salt
-
svartpeppar

Till servering

rucolasallad
ev pinjenötter

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri ravioli med svamp.
Gör äggfri: välj äggfri ravioli med svamp.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

15

Kommentarer

Nora

2020-03-31

Superbra vardagsmat! För någon som älskar sås, gör mer!

Lovisa

2019-10-27

God och enkel att göra. Ser ut som på bilden när det är klart!

Nicklas daniel

2017-08-29

Riktigt gott!

Näringsvärde per portion

Energi 1689 KJ / 403 kCal
Fett 30 g
Salt 3.78 g
Kolhydrater 23 g
Protein 12 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept