Svampfylld ravioli med ruccola och pestosås
God middag på bordet under en kvart! Ibland måste matlagningen gå snabbt. Med svampfylld färsk ravioli och smaksatt färskost så svänger du enkelt ihop en köttfri middag som smakar fint. Ruccola och pinjenötter gör middagen ännu lite mer italiensk.
Ingredienser
4 portioner
2 förp ravioli med svamp (à 250 g)
150 g sockerärtor
300 g färskost med t ex ruccolapesto-smak
1/2 dl mjölk
salt
svartpeppar
Till servering
rucolasallad
ev pinjenötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1689 KJ / 403 kCal
Fett30 g
Salt3.78 g
Kolhydrater23 g
Protein12 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Inte det godaste som man ätit!
Mats
2023-03-31Enkelt och god vardagsmat
Line
2021-05-24Gott och vääääldigt enkelt!
Elsa
2021-05-05