Svampfylld ravioli med ruccola och pestosås

Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat
6
Svampfylld ravioli med ruccola och pestosås

God middag på bordet under en kvart! Ibland måste matlagningen gå snabbt. Med svampfylld färsk ravioli och smaksatt färskost så svänger du enkelt ihop en köttfri middag som smakar fint. Ruccola och pinjenötter gör middagen ännu lite mer italiensk.

Svampfylld ravioli med ruccola och pestosås

Ingredienser

4 portioner
2 förp ravioli med svamp (à 250 g)
150 g sockerärtor
300 g färskost med t ex ruccolapesto-smak
1/2 dl mjölk
salt
svartpeppar

Till servering

rucolasallad
ev pinjenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat

Kommentarer

Inte det godaste som man ätit!

Mats

2023-03-31

Enkelt och god vardagsmat

Line

2021-05-24

Gott och vääääldigt enkelt!

Elsa

2021-05-05

Näringsvärde per portion

Energi1689 KJ / 403 kCal
Fett30 g
Salt3.78 g
Kolhydrater23 g
Protein12 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Flowersprouts med rökt sidfläsk, grädde och lingon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tomat- och paprikasoppa med pumpafrön
Betyg 4.4 av 5.
46 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krämig ramen med ägg
Betyg 4.1 av 5.
66 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Falafel med hummus och matvetesallad
Betyg 2.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Biffsallad
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Het tomatsoppa
Betyg 2.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga