Syltad lök och svamp

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Syltad lök och svamp

Det här receptet på syltad lök och svamp är ett spännande och läckert tillbehör med rustika smaker. Inläggningen tar lite tid och behöver stå en timme innan servering för att dra åt sig alla goda smaker, men det blir otroligt gott.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2004

Syltad lök och svamp

Ingredienser

4 portioner
1 dl inläggningslag (se länk nedan under steg 1)
2 dl vatten
150 g kantareller eller shiitakesvamp
1 - 1 1/2 msk olivolja
salt
peppar
1 rödlök
2 - 2 1/2 msk finhackad persilja

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat

Kommentar

Det är otydligt formulerat: "Låt stå en timme före servering". Var det inte svamp i glasburk det skulle bli? Om man hade velat äta direkt hade man ju inte behövt inläggningslagen.

Sara

2023-10-12

Testa liknande recept

Smörkokt rödbeta med gräddfil, rågkrisp och stekt makrill
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Kantareller på rödlöksbädd
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellstuvning
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellomelett med tomat- och färskostbaguette
Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarelltoast
Betyg 4.7 av 5.61 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tunnbrödschips med Västerbottensost
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad