Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Syltad lök och svamp

Det här receptet på syltad lök och svamp är ett spännande och läckert tillbehör med rustika smaker. Inläggningen tar lite tid och behöver stå en timme innan servering för att dra åt sig alla goda smaker, men det blir otroligt gott.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2004
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ut Inläggningslagen med vatten.
  2. Fräs svampen mjuk i olja 2-3 minuter. Salta och peppra. Lägg ner den varma svampen i ättikslagen.
  3. Skala, dela och strimla löken. Blanda ner lök och persilja i lagen med svampen. Låt stå en timme före servering.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 dl inläggningslag (se länk nedan under steg 1)
  • 2 dl vatten
  • 150 g kantareller eller shiitakesvamp
  • 1 1/2 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 1 rödlök
  • 2 1/2 msk finhackad persilja
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer