Kalvfärsbiff med sparris och potatissallad
Saftiga och goda biffar av kalvfärs, ströbröd och dijonsenap, steks i lite matfett tills de får fin färg och tillagas sedan klart i ugnen. Den matiga sparris- och potatissalladen med smak av dijonsenap och vinäger blir det perfekta tillbehöret till biffarna!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2014
Ingredienser
4 portioner
Sparris- och potatissallad
900 g potatis
250 g grön sparris
1 huvudsallad
Kalvfärsbiffar
1/2 dl ströbröd
1 dl vatten
ca 500 g kalvfärs
1 msk dijonsenap
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 msk smör eller margarin
Dressing
1 msk dijonsenap
1 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1 msk vatten
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1937 KJ / 462 kCal
Fett19.6 g
Kolhydrater46 g
Protein31.4 g
Kommentar
God potatissallad. Något tråkiga biffar. Kanske en sås till skulle piffa upp.
Linda
2024-07-29