Krämig pasta med fräst svamp och saftiga köttbullar av kalv blir en läcker rätt på middagsbordet såväl till vardags som till fest. Piffa gärna till rätten ytterligare genom att blanda parmesanost i köttbullarna eller använd färska basilikablad i pastan.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2012
Gör glutenfri: Använd ströbröd och pasta utan gluten.
Gör laktosfri: Använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut yoghurten mot mjölkfritt ris-, havre- eller sojaalternativ.
Gör äggfri: Uteslut äggen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Enkelt och gott. Perfekt fredagsmat.
Sara
2023-01-20Detta var inget jag tänker laga till en andra gång. Ingen god smak eller konsistens. Pasta - nja - kalvfärs har jag hellre till Wallenbergare
Ingegerd
2014-01-21