Kalvfärsbiff med sparris och potatissallad

Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kalvfärsbiff med sparris och potatissallad

Saftiga och goda biffar av kalvfärs, ströbröd och dijonsenap, steks i lite matfett tills de får fin färg och tillagas sedan klart i ugnen. Den matiga sparris- och potatissalladen med smak av dijonsenap och vinäger blir det perfekta tillbehöret till biffarna!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2014

Kalvfärsbiff med sparris och potatissallad

Ingredienser

4 portioner

Sparris- och potatissallad

900 g potatis
250 g grön sparris
1 huvudsallad

Kalvfärsbiffar

1/2 dl ströbröd
1 dl vatten
ca 500 g kalvfärs
1 msk dijonsenap
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 msk smör eller margarin

Dressing

1 msk dijonsenap
1 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1 msk vatten
salt
peppar

Gör så här

00:08:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • God potatissallad. Något tråkiga biffar. Kanske en sås till skulle piffa upp.

    Linda

Näringsvärde per portion

Energi1937 KJ / 462 kCal
Fett19.6 g
Kolhydrater46 g
Protein31.4 g

Testa liknande recept

  • Thaigryta med broccoli
    Betyg 2.8 av 5.258 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kalvfärsköttbullar med svamppasta
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Småländska wallenbergare
    Betyg 3.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad