Jordärtskockspuré

En krämig puré på jordärtskocka gör du enkelt som lyxigt middagstillbehör! Vispa bara ett mos av jordärtskockor och potatis med smör och grädde samt krydda med citronskal, salt och peppar.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2021

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1630 KJ / 389 kCal
Fett30 g
Salt1 g
Kolhydrater24 g
Protein4 g
Kommentarer
5 stGår det att frysa?
Ann katrin
Hej Ann Katrin! Den kommer nog tyvärr att bli lite vattnig och grynig när den tinas upp. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Kul och gott men man blir lite pruttig i magen. Med vänlig hälsning, Eleonor R
Eleonor
Kan bli lite löst, men då kör man lite pulvermos för rätt fasthet
David
Med lite limezest, pressad limesaft och hackad gräslök blev detta receptet helt och hållet oslagbart.
Lars
Kan man använda bara jordärtskockor?
Irén