En förtjusande indisk kikärtsgryta med förtrollande smaker. Curry och kokosmjölk är viktiga ingredienser i denna rätt för att bringa fram en tydlig karaktär. Grytan får ytterligare smak av citronsaft och persilja. Låt detta koka under omrörning och sjuda in i det sista för att sedan serveras med nykokt ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
7 2015
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna
2021-11-15I Indien använder man inte kryddan curry. Det är själva grytbasen som kallas curry.
Ebba
2020-05-12Bytte ut fläskkarrén till vegetariska beef style strips från fry’s family och hade även i röd curry paste och sambal oelek, blev jättegott!
Karima
2020-04-03Så älskad maträtt hemma hos oss fast vi byter ut fläsket mot lamm! Lamm utan ben lamm med ben båda funkar bra såååååå supergott rekomenderas att testa för du kommer inte ångra dig