Tandoorikarré med ris
Gryta med asiatiska smaker; kokosmjölk och tandoorikrydda, serveras med ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2012
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
250 g frysta gröna ärtor
ca 500 g fläskkarré
1 gul lök
1 1/2 msk tandoorikrydda
1 msk olja
1 förp kokosmjölk light (à 400 ml)
salt
peppar
1 lime
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2498 KJ / 597 kCal
Fett25.2 g
Kolhydrater57.8 g
Protein31.4 g
Kommentarer
kommer inte att lagas igen!
Alba
2012-11-01Mycket gott, men vi bytte karrén mot ytterfilé.
Thomas
2012-04-24Bra recept. Har tillagat med kyckling som bas.
Reine
2012-04-16