Tandoorikarré med ris

Betyg 2.3 av 5.
7 personer har röstat
3
Tandoorikarré med ris

Gryta med asiatiska smaker; kokosmjölk och tandoorikrydda, serveras med ris.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2012

Tandoorikarré med ris

Ingredienser

4 portioner
4   port ris eller annat gryn
250 g  frysta gröna ärtor
ca 500 g  fläskkarré
1   gul lök
1 1/2 msk  tandoorikrydda
1 msk  olja
1   förp kokosmjölk light (à 400 ml)
salt och peppar
1   lime

För alla

Se noga ingrediensförteckningen på tandoorikryddan. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

kommer inte att lagas igen!

Alba

2012-11-01

Mycket gott, men vi bytte karrén mot ytterfilé.

Thomas

2012-04-24

Bra recept. Har tillagat med kyckling som bas.

Reine

2012-04-16

Näringsvärde per portion

Energi2498 KJ / 597 kCal
Fett25.2 g
Kolhydrater57.8 g
Protein31.4 g

Testa liknande recept

Fläskkarré Tandoori med ris
Betyg 3.1 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Indisk kikärtsgryta
Betyg 2.8 av 5.
138 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Linsröra med tandoori och yoghurt
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sötsur fläskkarré med grönsaksris och ägg
Betyg 4.3 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tandoorikarré med haricots verts
Betyg 3.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Karrégryta ”Bombay”
Betyg 3.5 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga