Tandoorikarré med haricots verts
Inbjudande gryträtt med asiatiska smaker; kokosmjölk och tandoorikrydda. Rätten tillagas på under 30 minuter och serveras med nykokt ris, syrliga limeklyftor och haricot verts, som ger god smak och färg.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2014
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
4 skivor fläskkarré
1 rödlök
1 morot
1 tsk olja
2 msk tandoorikrydda
400 ml kokosmjölk
salt
peppar
150 g haricots verts (bönor)
1 lime
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2999 KJ / 716 kCal
Fett39.9 g
Kolhydrater57 g
Protein30.8 g
Kommentarer
Gott med arabiskt bröd och ris. Blir fler gånger.
Anne
2018-03-29Det här gick däremot hem i vår familj med 5-åring och 2-åring! Gott och kommer lagas fler gånger
Malin
2015-01-20Denna rätten gick inte hem i våran familj, smaken blev för kvalmig med kokosmjölken. Detta receptet kastar jag direkt.
Teresia
2014-04-15