Tandoorikarré med haricots verts

22
3
Tandoorikarré med haricots verts

Inbjudande gryträtt med asiatiska smaker; kokosmjölk och tandoorikrydda. Rätten tillagas på under 30 minuter och serveras med nykokt ris, syrliga limeklyftor och haricot verts, som ger god smak och färg.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2014

Tandoorikarré med haricots verts

Ingredienser

4 portioner
4
port ris eller annat gryn
4
skivor fläskkarré
1
rödlök
1
morot
1 tsk
olja
2 msk
tandoorikrydda
400 ml
kokosmjölk
-
salt och peppar
150 g
haricots verts
1
lime

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

22

Kommentarer

Anne

3/29/2018

Gott med arabiskt bröd och ris. Blir fler gånger.

Malin

1/20/2015

Det här gick däremot hem i vår familj med 5-åring och 2-åring! Gott och kommer lagas fler gånger

Teresia

4/15/2014

Denna rätten gick inte hem i våran familj, smaken blev för kvalmig med kokosmjölken. Detta receptet kastar jag direkt.

Näringsvärde per portion

Energi 2999 KJ / 716 kCal
Fett 39.9 g
Kolhydrater 57 g
Protein 30.8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept