Tandoorikarré med haricots verts

Betyg 3.6 av 5.
23 personer har röstat
3
Tandoorikarré med haricots verts

Inbjudande gryträtt med asiatiska smaker; kokosmjölk och tandoorikrydda. Rätten tillagas på under 30 minuter och serveras med nykokt ris, syrliga limeklyftor och haricot verts, som ger god smak och färg.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2014

Tandoorikarré med haricots verts

Ingredienser

4 portioner
4   port ris eller annat gryn
4   skivor fläskkarré
1   rödlök
1   morot
1 tsk  olja
2 msk  tandoorikrydda
400 ml  kokosmjölk
salt och peppar
150 g  haricots verts (bönor)
1   lime

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
23 personer har röstat

Kommentarer

Gott med arabiskt bröd och ris. Blir fler gånger.

Anne

2018-03-29

Det här gick däremot hem i vår familj med 5-åring och 2-åring! Gott och kommer lagas fler gånger

Malin

2015-01-20

Denna rätten gick inte hem i våran familj, smaken blev för kvalmig med kokosmjölken. Detta receptet kastar jag direkt.

Teresia

2014-04-15

Näringsvärde per portion

Energi2999 KJ / 716 kCal
Fett39.9 g
Kolhydrater57 g
Protein30.8 g

Testa liknande recept

Karré med lök och dragon
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskkarré med gräddsås och äpple
Betyg 3.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskkarrégryta med timjan och haricots verts
Betyg 3.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Fläskkarré med chimichurri, avokado och bönsallad
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax med haricots verts och tandooridressing
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga