Fläskkarré Tandoori med ris

Betyg 3.1 av 5.
13 personer har röstat
1
Fläskkarré Tandoori med ris

Fläskkarré Tandoori med ris är ett spännande och snabblagat recept med smakrika toner av tandoorikrydda, rödlök och kokosmjölk. Fläskkarrén är mör och saftig och serveras tillsammans med nykokt ris och en syrlig limeklyfta. Smakfullt och enkelt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2013

Fläskkarré Tandoori med ris

Ingredienser

4 portioner
4   port ris eller annat gryn
4   skivor fläskkarré
1   rödlök
2 msk  tandoorikrydda
1 tsk  olja
1   förp kokosmjölk light (à 400 ml)
salt och peppar
1   lime

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på tandoorikryddan. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
13 personer har röstat

Kommentar

Gott med lite bladspenat i i slutet - bättre färg och munupplevelse!

Stephan

2013-04-19

Näringsvärde per portion

Energi2225 KJ / 532 kCal
Fett22.6 g
Kolhydrater52.6 g
Protein28 g

Testa liknande recept

Tandoorikarré med ris
Betyg 2.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tandoorikarré med haricots verts
Betyg 3.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Indisk kikärtsgryta
Betyg 2.8 av 5.
138 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Karrégryta ”Bombay”
Betyg 3.5 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tandoori-cashews
Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt karré med tomat och avokadosallad
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga