Fläskkarré Tandoori med ris
Fläskkarré Tandoori med ris är ett spännande och snabblagat recept med smakrika toner av tandoorikrydda, rödlök och kokosmjölk. Fläskkarrén är mör och saftig och serveras tillsammans med nykokt ris och en syrlig limeklyfta. Smakfullt och enkelt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2013
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
4 skivor fläskkarré
1 rödlök
2 msk tandoorikrydda
1 tsk olja
1 förp kokosmjölk light (à 400 ml)
salt
peppar
1 lime
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2225 KJ / 532 kCal
Fett22.6 g
Kolhydrater52.6 g
Protein28 g
Kommentar
Gott med lite bladspenat i i slutet - bättre färg och munupplevelse!
Stephan
2013-04-19