Med enkla medel man kan göra middagen till något nytt och spännande! Här får karrén ligga och bada i en gryta gjort på kokosmjölk, jordnötssmör och japansk soja innan den serveras ovanpå en bädd av nykokt ris. Ett ytterligare element till rätten blir de limesyrliga gurkbitarna du toppar tallriken med!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
10 2020
Kontrollera noga innehållet i jordnötssmöret.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Karin
2020-03-12Gick tyvärr inte hem hos någon i familjen. Bara limegurkan och riset som var gott.
Terese
2020-03-07För mkt jordnötssmak för min smak. Å konstig konsistens på såsen. Inget vi gör igen.
Ida
2020-03-05Okej smak. Den skar sig efter uppkokning och någon minut sjudning. Ser inte aptitligt ut.