Kormafisk från ugnen

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Kormafisk från ugnen

Kormafisk från ugnen, en fiskrätt där indiska smaker tränger fram i kormasåsen och skänker en ljuvlig krämighet till fisken. Korman får syra när du pressar över lime och rätten serveras sedan med ris.

Kormafisk från ugnen

Ingredienser

4 portioner
3 dl  basmatiris
600 g  spättafilé
1   lime
1   knippa salladslök
1   burk mild korma cooking sauce (à 420 g)
1 tsk  salt

För alla

Kontrollera innehållet på kormasåsen om du inte tål mjölkprodukter, gluten eller soja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Limen är ett måste men det är inte hela världen om man glömmer salladslöken

Monica

2007-01-17

Testa liknande recept

Korma med gurka och majs
Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korma curry med ris
Betyg 3.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kotletter med korma och blomkål
Betyg 3.3 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Köttfärs korma
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korma med blomkål, kikärter och paneer
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chicken korma med ris
Betyg 3.3 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga