Kormafisk från ugnen

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kormafisk från ugnen

Kormafisk från ugnen, en fiskrätt där indiska smaker tränger fram i kormasåsen och skänker en ljuvlig krämighet till fisken. Korman får syra när du pressar över lime och rätten serveras sedan med ris.

Kormafisk från ugnen

Ingredienser

4 portioner
3 dl basmatiris
600 g spättafilé
1 lime
1 knippa salladslök
1 burk mild korma cooking sauce (à 420 g)
1 tsk salt

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentar

Limen är ett måste men det är inte hela världen om man glömmer salladslöken

Monica

2007-01-17

Testa liknande recept

Chicken korma med ris
Betyg 3.3 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Indisk grönsaksgryta i Kormasås
Betyg 3.1 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Köttfärs korma
Betyg 3.5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Korma med blomkål, kikärter och paneer
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tapenadespätta i röd paprikasås
Betyg 1.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterad spätta med limesås
Betyg 3.3 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad