Hummersallad med mango och parmesansås

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Hummersallad med mango och parmesansås

Lyxig och god är hummersalladen som passar perfekt som förrätt med många goda ingredienser. Salladen görs av krämig avokado, sötsyrlig mango och krispig rosésallad. Servera med en god sås att dippa hummerköttet i.

Hummersallad med mango och parmesansås

Ingredienser

4 portioner

Krutonger

1/2   dagsgammal baguette
1 msk  olivolja
2   humrar
1   avokado
1/2   citron (saften)
1   mango
1   rosésalladshuvud
1 tsk  olivolja
1/2 tsk  flingsalt
1   förp krasse (à 100 g)
2 msk  smör
1 tsk  torkad red hot chilipeppar
salt
1   förp kyld parmesansås (à 230 ml)

För alla

Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Tips

Spara gärna hummerskalen och tillaga en hummersoppa.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3575 KJ / 853 kCal
Fett65 g
Salt3 g
Kolhydrater44 g
Protein22 g

Testa liknande recept

Färsk hummer med fruktig sås
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Naturell hummer
Betyg 3.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chiligratinerad hummer
Betyg 4 av 5.
91 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad hummer
Betyg 1.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lobster roll med brioche
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummer med citronsmetana, forellrom och krasse
Betyg 4.7 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga