Hummersallad med mango och parmesansås
Lyxig och god är hummersalladen som passar perfekt som förrätt med många goda ingredienser. Salladen görs av krämig avokado, sötsyrlig mango och krispig rosésallad. Servera med en god sås att dippa hummerköttet i.
Ingredienser
4 portioner
Krutonger
1/2 dagsgammal baguette
1 msk olivolja
2 humrar
1 avokado
1/2 citron (saften)
1 mango
1 rosésalladshuvud
1 tsk olivolja
1/2 tsk flingsalt
1 förp krasse (à 100 g)
2 msk smör
1 tsk torkad red hot chilipeppar
salt
1 förp kyld parmesansås (à 230 ml)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3575 KJ / 853 kCal
Fett65 g
Salt3 g
Kolhydrater44 g
Protein22 g
Kommentarer