Naturell hummer

Betyg 3.1 av 5.
18 personer har röstat
1
Naturell hummer

I det här receptet på naturell hummer får du en utförlig beskrivning på hur du ska dela och skära upp en hummer på ett elegant och professionellt sätt.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Naturell hummer

Ingredienser

2 portioner
1   hummer

Gör så här

Delningen av hummern är den enda "matlagning" du behöver utföra. En hummer räcker till två personer som del av förrättstallriken.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
18 personer har röstat

Kommentar

Mitt intresse är att få ett bra recept för hummerlag. Vi äter hummer naturell men den vi köper är ofta kokt i vatten med lite salt. Vi efterlyser en lag som smaker mer, men vi vill inte att det skall smaka kräftor. Goda råd efterlyses.

Inga

2002-09-16

Testa liknande recept

Hummer med citronsmetana, forellrom och krasse
Betyg 4.7 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjur med grönsaksnudlar och vitlöksdressing
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lobster roll med brioche
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjurscocktail med Västerbottensost och kumminkex
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mousse på jordärtskocka med havssallad
Betyg 3.4 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hummertoast med dillcitronmajonnäs och syrad rödlök
Betyg 3.9 av 5.
21 personer har röstat
Under 60 min att tillaga