Lobster roll med brioche
Lobster roll är lyxig men enkel förrätt när den är som bäst där hummer, selleri och majonnäs utgör fyllningen i ett rostat brioche-korvbröd. Avsluta med att skeda över brynt smör och servera med citronklyftor.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2021
Ingredienser
6 portioner
3 kokta humrar (à ca 500 g)
1/2 selleristjälk
salt
75 g smör
6 bricohe korvbröd
1/2 dl majonnäs
Till servering
citronklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hyfsat recept ändå. Om man köper färdigkokt hummer så kan den vara ganska saltad som den är. Rekommenderas att ta det väldigt försiktigt med extra saltning. Gott men man äter upp alldeles för snabbt! 🦞🤩 /Oscar
Ida
2021-12-30Snälla ge mig en kokt m räksallad. Hummer å skumpa är ett bättre alternativ ( korvbröd).
Christina
2021-12-23