Lobster roll med brioche

Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
2
Lobster roll med brioche

Lobster roll är lyxig men enkel förrätt när den är som bäst där hummer, selleri och majonnäs utgör fyllningen i ett rostat brioche-korvbröd. Avsluta med att skeda över brynt smör och servera med citronklyftor.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2021

Lobster roll med brioche

Ingredienser

6 portioner
3 kokta humrar (à ca 500 g)
1/2 selleristjälk
salt
75 g smör
6 bricohe korvbröd
1/2 dl majonnäs

Till servering

citronklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Hyfsat recept ändå. Om man köper färdigkokt hummer så kan den vara ganska saltad som den är. Rekommenderas att ta det väldigt försiktigt med extra saltning. Gott men man äter upp alldeles för snabbt! 🦞🤩 /Oscar

Ida

2021-12-30

Snälla ge mig en kokt m räksallad. Hummer å skumpa är ett bättre alternativ ( korvbröd).

Christina

2021-12-23

Testa liknande recept

Naturell hummer
Betyg 3.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad hummer
Betyg 1.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Shrimp roll i korvbröd
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummer med citronsmetana, forellrom och krasse
Betyg 4.7 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummersallad med mango och parmesansås
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ljummen grönärtssoppa med små tilltugg
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga