Ät bullarna tillsammans med strimlad pak choi och salladslök som du smaksätter med soja, sweet chilisås och lime. Servera köttbullarna med kålen och nykokt ris och strö resten av koriandern över.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2021
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot mjölkproteinfri dryck.
Gör äggfri: uteslut ägget och öka mängden ströbröd och mjölk.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Godaste köttbullarna jag har ätit! Bytte ut pak choi moy spetskål, väldigt gott!
Christina
2022-11-14Väldigt gott och saftiga köttbullar, gjorde med kycklingfärs och lite mer som små pannbiffar. Tog lite extra krydda per rekommendation nedan blev toppen. Salladen superfräsch och lyfte hela rätten.
Sara
2022-03-26Salladen var jättegod, den gör vi igen (vi använde vitkål istället för pak choi). Köttbullarna var lite smaklösa, men hade blivit bra med mer sambal, mer kryddor.
Lovisa
2022-01-23