Het risoniotto med rostade kikärtor och mozzarella

Att göra risotto på risoni av pasta, istället för ris gör att det går fortare, men det är även lite lättare! Risoniotton får puttra upp av sig själv, och under tiden rostar du kikärtor i en torr, het stekpanna, och smaksätter med persilja och vitlök. Toppa rätten med mozzarellabitar, tomater och rucola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2021

Ingredienser
Kikärtor
Risoniotto
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen, risonin och peston.
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mozzarella mot tofu eller mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott!
Peter
2021-04-12Gott och enkelt, hade varit extra plus med typ oliver ihop med tomaterna och mozzarellan
Sara
2021-04-07De rostade kikärtorna var väldigt goda till den krämiga risonin. Fräscht och krispigt med tomat och ruccola ovanpå. Helt klart en vardagsrätt jag kommer göra igen!
Frida
2021-04-07