Njut av läcker nektarinsallad med halloumi. En god och mättande vardagsrätt. Halloumi blandas med nektariner, bulgur och näringsrik spenat. Nektarinerna har en ljuvlig söt smak då honung ringlats över under stekning. Bryt av med en svalkande yoghurt och toppa med knapriga pumpakärnor.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
43 2016
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut bulgur mot glutenfri couscous, ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd halloumi och matyoghurt utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut halloumi mot tofu. Byt ut yoghurten mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mimmi
2022-07-09Jättegott! Vi brukar ta pärlcouscous istället
Jennie
2022-03-18Supergod sallad med fräscha smaker. Lagar om. och om igen.
Malin
2021-07-23Så gott! Bytte ut koverts mot sallads ärtor. Behöver inte vara mogna nektariner FYI blir mjuka av stekningen