Enkla och saftiga halloumibiffar med bulgur, morötter och ett sting av chili som är klara i ett nafs – det är bara att riva, blanda och sätta in i ugnen! Servera biffarna tillsammans med en pestokräm och krispiga salladsblad.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2018
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Sandra
2022-05-10Frittersen blev ganska blöta och var svåra att vända utan att gå sönder. Kanske gjorde dem för platta. Hade dem inne längre för att få en bra yta på dem. Tycker annars att de var riktigt goda, pestokrämen likaså! Jag gjorde potatis och rotfrukter i ugn till. Detta blir fler gånger!
Eva-maria
2022-01-25Går det här att göra utan ägg också?
Helen
2019-03-28Bulgur/matvete ska kokas först. Rejält med chili anbefalles.