Enkla och saftiga halloumibiffar med bulgur, morötter och ett sting av chili som är klara i ett nafs – det är bara att riva, blanda och sätta in i ugnen! Servera biffarna tillsammans med en pestokräm och krispiga salladsblad.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2022
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Väldigt gott, kryddade lite extra bara. Låt biffarna svalna en kort stund så håller de ihop bättre när man tar ut dem ur ugnen. Körde vanlig ugn och mot slutet tog jag varmluftsugn.
Annikka
2022-09-12Spännande recept! Vågar jag prova med ris eller quinoa i stället för bulgur? Roligt kunna använda ingredienser vi brukar ha hemma. Bulgur brukar vi inte ha hemma.
Elisabeth
2022-09-07Snålt tilltaget recept för vår familj. Räckte nätt och jämnt till vår familj och då serverade vi den tillsammans med ris.
Cecilia
2022-09-01