Smakrik och mättande halloumisallad, som dessutom är både enkel och snabblagad. Tärna halloumin och stek den frasig i lite olivolja. Vänd ner osten i den ljumma salladen av bulgur, lök, morötter och zucchini och servera tillsammans med rivig rucola och syrlig citron- och gurkröra. Perfekt vardagsmat!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
19 2014
Rätten är fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut bulgurn mot ris, quinoa eller glutenfri couscous.
Gör laktosfri: använd halloumi och kvarg utan laktos.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna
2022-08-27Hade varit bra att veta hur länge grönsakerna ska stekas.
Redaktionen ICAse
2022-09-01Tack Anna för din fråga. Vi har nu uppdaterat texten med tydligare anvisning. Hoppas du gillar rätten. Hälsningar Ulrika
Elisabeth
2018-10-20Mycket gott och lättlagat. Böt ut zucchinin mot rör paprika och rödlöken mot purjolök. Funkade jättebra. Tog Turkisk yoghurt istället för Kvarg. Blev såsigare, vilket är en fördel.