Potatissalladen får sina smaker från gräslök, senap, salladsärtor, rödlök och snackmorötter. Halloumin steker du gyllenbrun i pannan. Toppa sedan rätten med härlig mangold och solroskärnor.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2021
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och halloumi.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ. Byt halloumi mot tofu eller mjölkproteinfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Enkelt och gott. Vi struntade dock i att koka morötter och salladsärtor, kändes som ett onödigt moment. Det funkade bra, blev krispigt och gott.
Christina
2021-04-25Mycket lättlagad och god potatissallad, hade i en klick majonnäs och blev då perfekt smak 👌förvånansvärt gott med grillost till!
Emelie
2021-04-21Mycket gott, rekommenderas verkligen 👍 Kräsna 6-åringen tyckte att potatissalladen "var den godaste någonsin!". Vi hade morötterna och sockerärtor vid sidan av, funkade lika bra.
Sara
2020-07-16