Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
En härligt smakrik rätt med Garam masala, en kryddblandning från Indien. Låt lök och tomatkross sjuda med krydda och buljong. Toppa med fräsch babyspenat och servera tillsammans med nystekt halloumi och ris eller ditt eget favoritgryn. Lika lättlagat som gott!
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Kontrollera noga innehållet i buljongen.Fri från ägg men innehåller mjölkprotein.Gör glutenfri: välj ris eller annat glutenfritt gryn.Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.
Gör klimaträtt: halvera mängden halloumi/eller pröva att byta ut halloumi mot tofu. Detta leder till en tredjedels minskning/halvering av klimatpåverkan från maträtten.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Palak paneer med tomat och halloumi
Spenat- och paprikagryta med halloumi
Kikärtscurry med halloumi
Vego stroganoff med halloumi
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer