Palak paneer med halloumi

Låt middagen få influenser från Indien med denna klassiska rätt palak paneer, som här tillagas med halloumi. Ner med en massa kryddor, vitlök och självklart spenaten och servera sedan med fluffigt ris. Smaklig middag önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2021

Ingredienser
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen och i kryddmixen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och halloumi.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Byt ut halloumi mot tofu eller mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det är så gott att byta ut en halloumi mot kikärtor
Malin
2023-08-13Jättegott!
Cilla
2023-08-10Toppen! Har inget att tillägga. Gott precis som det är.
Irina
2023-03-26