Grynbowl med fänkål, jordgubbar och mynta

Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
2
Grynbowl med fänkål, jordgubbar och mynta

Att man inte har jordgubbar i mat oftare! I den här fräscha bowlen tillför dem en alldeles perfekt sötma, som balanseras upp av sälta och syra. Laga detta en dag med fint väder, så ni kan packa picknickfilten och avnjuta denna ljuvliga rätt i det gröna!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 32 2021

Grynbowl med fänkål, jordgubbar och mynta

Ingredienser

4 portioner
4 port kvarngryn
1 fänkål
2 msk olivolja
1/2 citron
salt
peppar
250 g jordgubbar
1/2 gurka
400 g halloumi
1 kruka mynta
1/2 påse hel skållad mandel (à 50 g)
65 g spenat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Gott :)

Michelle

2021-08-19

Smaklös och tråkig rätt tyvärr.

Sara

2021-08-11

Näringsvärde per portion

Energi2355 KJ / 563 kCal
Fett33 g
Salt5 g
Kolhydrater33 g
Protein30 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Grillad halloumi med mynta och fänkål
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönkålspasta med halloumi
Betyg 4.2 av 5.
198 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt halloumi med grynsallad och myntafil
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegogrill med jordgubbstabbouleh
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spenatcurry med halloumi
Betyg 4.4 av 5.
74 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halloumi- och nektarinsallad med yoghurt och bönor
Betyg 4 av 5.
118 personer har röstat
Under 45 min att tillaga