Hoppa till sidans innehåll
UNDER 30 MIN | Enkel

Halloumivåffla

Superenkla halloumivåfflor som du slänger ihop i ett nafs. Så otroligt gott och passar utmärkt som tilltugg innan middag eller att servera på buffé. Toppa med det du tycker är gott, t.ex rödlök, crème fraiche och löjrom.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Riv halloumin, pudra över potatismjöl och blanda.
  2. Smörj våffeljärnet och grädda.
  3. Servera med valfri topping.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.

Recept och bild i samarbete med Fontana.

Tips

Förslag till topping: lax, avokado, rödlök, crème fraiche, dill och löjrom eller stenbitsrom.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 200 g halloumiost (gärna original)
  • 1/2 msk potatismjöl
  • olivolja (gärna original extra virgin)
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer