Halloumivåffla

Superenkla halloumivåfflor som du slänger ihop i ett nafs. Så otroligt gott och passar utmärkt som tilltugg innan middag eller att servera på buffé. Toppa med det du tycker är gott, t.ex rödlök, crème fraiche och löjrom.

Ingredienser
2 portioner
200 g halloumi (gärna original)
1/2 msk potatismjöl
olivolja (gärna original extra virgin)
För alla
Fri från gluten och ägg.
Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.
Recept och bild i samarbete med Fontana.
Gör så här
Tips
Förslag till topping: lax, avokado, rödlök, crème fraiche, dill och löjrom eller stenbitsrom.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så goda som snittar perfekt sälta.
Elisabeth
2023-03-26Varför "gärna original"?
Annika
2023-03-25Ganska salt och flottigt. Men gott som liten förrätt
Malin
2021-08-18