Halloumivåffla

13
0
Halloumivåffla

Superenkla halloumivåfflor som du slänger ihop i ett nafs. Så otroligt gott och passar utmärkt som tilltugg innan middag eller att servera på buffé. Toppa med det du tycker är gott, t.ex rödlök, crème fraiche och löjrom.

Skriv ut
Halloumivåffla

Ingredienser

2 portioner
200 g
halloumi (gärna original)
1/2 msk
potatismjöl
-
olivolja (gärna original extra virgin)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.

Recept och bild i samarbete med Fontana.

Gör så här

Tips

Förslag till topping: lax, avokado, rödlök, crème fraiche, dill och löjrom eller stenbitsrom.

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentarer

Testa liknande recept