Ett snabblagat och charmerande recept på gratinerad halloumipasta. Du gör den härliga rätten av pasta, rödlök, zucchini, halloumiost, tomat, vitlök och mozzarella. Rätten är lakto- ovo vegetarisk och otroligt god!
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2009
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri; välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2009.
Testlagarnas kommentarer är inlagda av ICA.se-redaktionen och finns även i Buffé nr 8 2009.
Kommentarer
Ida
1/17/2021Har lagat denna rätten sen jag läste receptet i Buffé för många år sedan. Brukar fräsa lök och zucchini innan jag blandar ihop med resterande ingredienser. Brukar även lägga till 1pkt stekt bacon för mer sälta.
Anna-maria
12/20/2020Den är sååå god och en favorit hemma hos oss!
Ylva
3/26/2020Tomaterna glömdes bort i receptet. Annars bra!
Redaktionen ICAse
3/27/2020Hej Ylva! Tomaterna ska i sista punkten, där man blandar tomatsås, stekta grönsaker (inklusive tomater), halloumi och spenat med pastan. Kul att höra att du gillade receptet! Hälsningar Elina