Gratinerad halloumipasta

Ett snabblagat och charmerande recept på gratinerad halloumipasta. Du gör den härliga rätten av pasta, rödlök, zucchini, halloumiost, tomat, vitlök och mozzarella. Rätten är lakto- ovo vegetarisk och otroligt god!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009

Ingredienser
4 portioner
250 g pasta (t ex penne)
1 liten rödlök
1 liten zucchini (à 250 g)
1 halloumi (à 250 g)
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
2 vitlöksklyftor
1 burk tomatsås (pastasåstyp, à 400 g)
1 påse färsk spenat (à 70 g)
1 påse riven mozzarella (à 150 g)
olivolja
salt och peppar
För alla
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri; välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2009.
Testlagarnas kommentarer är inlagda av ICA.se-redaktionen och finns även i Buffé nr 8 2009.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Min man och jag åt med god aptit men sa båda att nästa gång ( för det blir det ) ska vi ” höja upp” smakerna genom att tillsätta spiskummin.
Agneta
2023-09-25God och snabb vardagsmat
Cecilia
2023-03-13Många moment, som Therese skrev. Kanske inget för småbarnsfamiljen men god helgmat!
Linda
2023-01-21