Tacopaj med medelhavsgrönsaker och majs
Tacopaj är gott till vardags och uppskattat av barnen! Här en annorlunda variant fylld med rostade grönsaker, majs och ost, kryddad med tacokrydda. Med färdig pajdeg blir pajen klar på ett kick. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2019
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/3 sats grönsaksblandning (se länk till medelhavsgrönsaker i steg 4)
Tillsätt
1 förp kyld pajdeg (à 250 g)
2 ägg
2 dl mjölk
150 g riven ost
1 burk majs (à 150 g)
2 msk tacokrydda
Till servering
sallad
nachochips
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Hmm, förgrädda i 10 minuter och grädda i 20. Det är svårt att få ihop hela matlagningen till 30 minuter. Speciellt med tanke på att hela pajen var en soppa efter angiven tid.
Johannes
2020-02-10Hej Johannes! Ja det var lite snävt med tid. Vi har nu uppdaterat tidsangivelsen. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-02-20