Tacopaj är gott till vardags och uppskattat av barnen! Här en annorlunda variant fylld med rostade grönsaker, majs och ost, kryddad med tacokrydda. Med färdig pajdeg blir pajen klar på ett kick. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2019
Kontrollera noga innehållet i pajdegen.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pajdeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt mjölk och ost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentar
Johannes
2020-02-10Hmm, förgrädda i 10 minuter och grädda i 20. Det är svårt att få ihop hela matlagningen till 30 minuter. Speciellt med tanke på att hela pajen var en soppa efter angiven tid.
Redaktionen ICAse
2020-02-20Hej Johannes! Ja det var lite snävt med tid. Vi har nu uppdaterat tidsangivelsen. Hälsningar Ulrika