Tacopaj med medelhavsgrönsaker och majs

8
1
Tacopaj med medelhavsgrönsaker och majs

Tacopaj är gott till vardags och uppskattat av barnen! Här en annorlunda variant fylld med rostade grönsaker, majs och ost, kryddad med tacokrydda. Med färdig pajdeg blir pajen klar på ett kick. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2019

Tacopaj med medelhavsgrönsaker och majs

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/3
sats grönsaksblandning (se länk till medelhavsgrönsaker i steg 4)

Tillsätt

1
förp kyld pajdeg (à 250 g)
2
ägg
2 dl
mjölk
150 g
riven ost
1
burk majs (à 150 g)
2 msk
tacokrydda

Till servering

sallad
nachochips

För alla

Kontrollera noga innehållet i pajdegen.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pajdeg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt mjölk och ost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentar

Johannes

2020-02-10

Hmm, förgrädda i 10 minuter och grädda i 20. Det är svårt att få ihop hela matlagningen till 30 minuter. Speciellt med tanke på att hela pajen var en soppa efter angiven tid.

Redaktionen ICAse

2020-02-20

Hej Johannes! Ja det var lite snävt med tid. Vi har nu uppdaterat tidsangivelsen. Hälsningar Ulrika

Testa liknande recept