Grönsaksbiffar med rotfrukter och getostkräm

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Grönsaksbiffar med rotfrukter och getostkräm

Ta en genväg och använd färdiga grönsaksbiffar så blir maten klar snabbare. Servera biffarna med rotfrukter som tillagas i ugnen och missa inte den fantastiska krämen med getost.

Grönsaksbiffar med rotfrukter och getostkräm

Ingredienser

4 portioner
800 g  blandade rotfrukter (t ex potatis, morot, palsternacka, rotselleri, rödbetor)
4 msk  olivolja
1/2 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
2   förp biffar (gärna blomkål och broccoli med ost, à 200 g)

Getostkräm

100 g  getost
2 1/2 dl  crème fraiche
1 tsk  honung
2 krm  salt
1   citron
65 g  machésallad
bladpersilja

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3044 KJ / 727 kCal
Fett54 g
Salt3 g
Kolhydrater39 g
Protein18 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Rödbetspaj med getost och rädisor
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Getostgratinerade rödbetor med quinoa och timjancrème
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Getostpaj med rosmarin och rödbetor
Betyg 3.8 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Paj med rödbetor, getost och lax
Betyg 3.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rotfrukter med getost
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga