Omelett med basilika, getost och parmaskinka

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Omelett med basilika, getost och parmaskinka

En smakrik omelett passar bra dagar då du har ont om tid. Denna mumsiga och snabblagade omelett med basilika, len getost och några skivor parmaskinka avnjuter du som den är eller med ett färskt, gott bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2002

Omelett med basilika, getost och parmaskinka

Ingredienser

1 portion

Grundrecept för 1 omelett

3 ägg
1 msk vatten eller öl
2 krm salt
1 krm vitpeppar
1 msk smör/margarin eller olja

Fyllning

1/2 dl smulad getost
2 skivor parmaskinka
1 fintrimlad basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tortillapizza med parmaskinka
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fyllt bröd med parmaskinka och getost
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Getostfylld kycklingfilé med potatisgratäng
Betyg 4.1 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Persika, getost och tomatpizza
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spenat- och parmesanomelett med serranoskinka
Betyg 2.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizza med persika och getost
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad