Rotfrukter med getost

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Rotfrukter med getost

Rotfrukter med getost kan med fördel förberedas i förväg genom att koka de skivade rotfrukterna. Innan servering fräser du dem varma och blandar sedan med pressad vitlök, persilja och bitar av getost. Ät ihop med till exempel rosmarinlamm med citron.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Rotfrukter med getost

Ingredienser

6 portioner
4   morötter
4   palsternackor
4   svartrötter
4   jordärtskockor
1 msk  smör
1   vitlöksklyfta
2 msk  grovhackad persilja
100 g  krämig getost
ca 1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: fräs i solros- eller rapsolja och använd tofu i stället för getost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Svartrot med citron och dragon
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nyttiga grilltillbehör!
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödvinsglacerade svartrötter
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lättstuvade svartrötter med dragonsmak
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Senapsbräserade svartrötter
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rosmarin- och crème fraichestuvade svartrötter
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga