Rotfrukter med getost

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rotfrukter med getost

Rotfrukter med getost kan med fördel förberedas i förväg genom att koka de skivade rotfrukterna. Innan servering fräser du dem varma och blandar sedan med pressad vitlök, persilja och bitar av getost. Ät ihop med till exempel rosmarinlamm med citron.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Rotfrukter med getost

Ingredienser

6 portioner
4 morötter
4 palsternackor
4 svartrötter
4 jordärtskockor
1 msk smör
1 vitlöksklyfta
2 msk grovhackad persilja
100 g krämig getost
ca 1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Svartrot med citron och dragon
Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nyttiga grilltillbehör!
Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödvinsglacerade svartrötter
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Senapsbräserade svartrötter
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lättstuvade svartrötter med dragonsmak
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rosmarin- och crème fraichestuvade svartrötter
Betyg 3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad