Ugnsbakad spättafilè med ägg och dill

13
1
Ugnsbakad spättafilè med ägg och dill

Ägg, dill och kaviar är en kombo som är svår att ignorera. Tvärtom. Den är nästan oemotståndlig. Särskilt när den kommer in på en tallrik tillsammans med en fin bit fiskfilé.

Skriv ut
Ugnsbakad spättafilè med ägg och dill

Ingredienser

4 portioner
4
ägg
5 dl
mjölk (3%)
1 1/2 dl
vispgrädde (40%)
1
grönsaksbuljongtärning
1 1/2 msk
majsstärkelse
1/2
kruka dill
3/4 dl
kaviar
-
salt
-
svartpeppar
300 g
fryst grönmix (broccoli, gröna bönor och romanesco)
800 g
fryst rödspättafilé

Till servering

kokt potatis
sallad
citronklyftor

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt mjölk och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentar

Monica

11/8/2020

Hej vad är exempel pågrönmix ?

Testa liknande recept