Ugnsbakad spättafilè med ägg och dill

Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
1
Ugnsbakad spättafilè med ägg och dill

Ägg, dill och kaviar är en kombo som är svår att ignorera. Tvärtom. Den är nästan oemotståndlig. Särskilt när den kommer in på en tallrik tillsammans med en fin bit fiskfilé.

Ugnsbakad spättafilè med ägg och dill

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
5 dl mjölk (3%)
1 1/2 dl vispgrädde (40%)
1 grönsaksbuljongtärning
1 1/2 msk majsstärkelse
1/2 kruka dill
3/4 dl kaviar
salt
svartpeppar
300 g fryst grönmix (broccoli, gröna bönor och romanesco)
800 g fryst rödspättafilé

Till servering

kokt potatis
sallad
citronklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat

Kommentar

Hej vad är exempel pågrönmix ?

Monica

2020-11-08

Testa liknande recept

Ugnstorsk med kaviarsås
Betyg 2.7 av 5.
242 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spätta med ägg- och gräslökssås
Betyg 2.9 av 5.
149 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spätta med dill- och citronsås
Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spätta meunière med hollandaise och bellaverde
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spätta meunière med curryremoulad
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kaviarägg med gräslök
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga