Gräddkokt fisk med vin, räkor och dill
![Gräddkokt fisk med vin, räkor och dill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_164495/cf_259/graddkokt_fisk_med_vin__rakor_och_dill.jpg)
Fisk och räkor tillsammans med grädde, vin och dill är en svårslagen kombination. En klassisk rätt som är lika god som enkel.
![Gräddkokt fisk med vin, räkor och dill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_164495/cf_259/graddkokt_fisk_med_vin__rakor_och_dill.jpg)
Ingredienser
4 portioner
300 g fryst grönmix
250 g frysta minimorötter
2 msk hackad dill
600 g frysta torsk- och laxtärningar
1/2 dl vitt matlagningsvin
2 dl vispgrädde (40%)
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
200 g skalade räkor
Till servering
buljongkokt potatis
sallad
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde mot mjölkproteinfri erstättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Skolmat av sämsta kvalitet!
Magnus
2021-02-19