Gräddkokt fisk med vin, räkor och dill

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
1
Gräddkokt fisk med vin, räkor och dill

Fisk och räkor tillsammans med grädde, vin och dill är en svårslagen kombination. En klassisk rätt som är lika god som enkel.

Gräddkokt fisk med vin, räkor och dill

Ingredienser

4 portioner
300 g  fryst grönmix
250 g  frysta minimorötter
2 msk  hackad dill
600 g  frysta torsk- och laxtärningar
1/2 dl  vitt matlagningsvin
2 dl  vispgrädde (40%)
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
200 g  skalade räkor

Till servering

buljongkokt potatis
sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Skolmat av sämsta kvalitet!

Magnus

2021-02-19

Testa liknande recept

Grön fiskgratäng
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad spättafilè med ägg och dill
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Laxburgare på grillen
Betyg 3.1 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkålssoppa med lax
Betyg 2.9 av 5.
148 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgryta med vitlöksbröd
Betyg 3.7 av 5.
69 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisk- och skaldjurspasta
Betyg 4 av 5.
104 personer har röstat
Under 30 min att tillaga