Gräddkokt fisk med vin, räkor och dill

4
1
Gräddkokt fisk med vin, räkor och dill

Fisk och räkor tillsammans med grädde, vin och dill är en svårslagen kombination. En klassisk rätt som är lika god som enkel.

Skriv ut
Gräddkokt fisk med vin, räkor och dill

Ingredienser

4 portioner
300 g
fryst grönmix
250 g
frysta minimorötter
2 msk
hackad dill
600 g
frysta torsk- och laxtärningar
1/2 dl
vitt matlagningsvin
2 dl
vispgrädde (40%)
1 tsk
salt
1 krm
svartpeppar
200 g
skalade räkor

Till servering

buljongkokt potatis
sallad

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde mot mjölkproteinfri erstättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Magnus

2021-02-19

Skolmat av sämsta kvalitet!

Testa liknande recept