Tostada är tortillabröd som steks krispiga i olja och serveras med matig topping. Här toppas bröden med grillad tonfisk, krispig gurksallad, sirachamajonnäs, krämig avokado och rostade sesamfrön.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2022
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från laktos och mjölkproteinfri.
Gör glutenfri: välj glutenfria tortillabröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättelätt och svingott!
Lina
2022-12-24Bra kombination av grönsaker och fisk som toppas med en bra sås. Såsen kommer vi använda till skaldjur också.
Petra
2022-05-27Jag använde lax som jag hade i frysen och det föll väl ut. Tog picklad kålrabbi och det gjorde sig bra i salladen. Får även slå ett slag för Skånsk Chilis sriracha, för lite hetta. Jag tog en del gräddfil och två delar majonnäs, för att bli av med en slatt och det blev gott.
Elin
2022-05-27