Råhyvlad kålrabbi med äpple och kavringsmul

0
0
Råhyvlad kålrabbi med äpple och kavringsmul

Vacker, god och fräsch sallad gjord på kålrabbi, äpple och ärtskott. Kålrabbisalladen passar fint på ett buffébord eller som tillbehör till kött eller fisk. Den råhyvlade kålrabbin smakar bra till kort sagt det mesta.

Skriv ut
Råhyvlad kålrabbi med äpple och kavringsmul

Ingredienser

4 portioner
3
skivor kavring
25 g
smör
3 msk
äppelcidervinäger
5 msk
olja
-
salt
-
svartpeppar
1
kålrabbi (à ca 500 g)
1
rött äpple
50 g
ärtskott

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1324 KJ / 316 kCal
Fett 23 g
Salt 1 g
Kolhydrater 22 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept