Råhyvlad kålrabbi med äpple och kavringsmul

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Råhyvlad kålrabbi med äpple och kavringsmul

Vacker, god och fräsch sallad gjord på kålrabbi, äpple och ärtskott. Kålrabbisalladen passar fint på ett buffébord eller som tillbehör till kött eller fisk. Den råhyvlade kålrabbin smakar bra till kort sagt det mesta.

Råhyvlad kålrabbi med äpple och kavringsmul

Ingredienser

4 portioner
3   skivor kavring
25 g  smör
3 msk  äppelcidervinäger
5 msk  olja
salt
svartpeppar
1   kålrabbi (à ca 500 g)
1   rött äpple
50 g  ärtskott

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1324 KJ / 316 kCal
Fett23 g
Salt1 g
Kolhydrater22 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Kålrabbisallad
Betyg 2.4 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Syrade tomater med äpple och kålrabbi
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsrostad kålrabbi med persilja och krutonger
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vegonuggets med kålrabbisallad
Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kålrabbi med brynt yuzusmör och sesamfrö
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörrebröd med picklad kålrabbi och chèvrekräm
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga