Ugnsrostad kålrabbi med persilja och krutonger

2
0
Ugnsrostad kålrabbi med persilja och krutonger

Baka kålrabbin i ugnen. Du får fram en fantastisk smörig och god smak. Den ugnsbakade kålrabbin tar lite tid i ugnen men är väl värd att vänta på. Servera gärna kålrabbin exempelvis till lax.

Skriv ut
Ugnsrostad kålrabbi med persilja och krutonger

Ingredienser

4 portioner
1
kålrabbi (à ca 500 g)
75 g
smör
-
salt
-
svartpeppar
3 msk
kapris (bär och spad)
1
kruka persilja
2 dl
krutonger

För alla

Kontrollera noga innehållet i krutongerna.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria krutonger.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 919 KJ / 220 kCal
Fett 17 g
Salt 2 g
Kolhydrater 12 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept