Grillad lax med rosépeppar, krossad potatis och kapris

Fina fisken på grillen! Grillad lax med en rub av rosépeppar serveras tillsammans med en potatissallad på ugnsrostad, krossad potatis med gräddfil, kapris och hackad gräslök.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2021

Gör så här
00:20:00
00:10:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2536 KJ / 607 kCal
Fett34 g
Salt4.3 g
Kolhydrater41 g
Protein32 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Laxen ska inte in i ugnen den ska på grillen
Sabina
2025-06-26Ska testa, men håller med Björn, recept var rörigt
Harriet
2021-08-15Kanonrecept - jag strödde över lite parmesan på potatisen innan jag satte in den de sista 10 min!
Björn
2021-07-16