Lax med rosépeppar, krossad potatis och kapris

Lax med en rub av rosépeppar serveras tillsammans med en potatissallad på ugnsrostad, krossad potatis med gräddfil, kapris och hackad gräslök.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2021

Gör så här
00:20:00
00:10:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2536 KJ / 607 kCal
Fett34 g
Salt4.3 g
Kolhydrater41 g
Protein32 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
6 stGott recept. Ledtråden gällande hantering av fisken för dem som missat det ligger i orden ”Grillat/grillad” och ”Fina fisken på grillen”.
Samuel
Tack Samuel och ni andra som kommenterat receptet. Vad roligt att ni gillar rätten. Vi har nu försökt förtydliga receptet. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Laxen ska inte in i ugnen den ska på grillen
Sabina
Ska testa, men håller med Björn, recept var rörigt
Harriet