Egenmald hamburgerfärs
Gör egenmald hamburgerfärs med köttkvarn – när du vill vara riktigt ambitiös i köket! Genom att mala köttfärs själv blir resultatet otroligt saftiga och extra smakrika hamburgare. Köttet semi-fryses innan det mals för att få perfekt luftighet som ger den goda texturen till färsen.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2020
Ingredienser
1 sats
250 g nötbringa (gärna av svensk mjölkko)
250 g högrev (gärna av svensk mjölkko)
250 g rumpstek (rostlock, gärna av svensk mjölkko)
Näringsvärde per portion
Energi48655 KJ / 1165 kCal
Fett64 g
Salt1 g
Kolhydrater0 g
Protein148 g
Kommentar
När ni skriver recept i buffé tidningen,varför inte ha samma ingredienser som på er receptsida på hemsidan. Detta gäller Egenmald hamburgerfärs, i tidningen skriver ni bara rostlock och ingen förklaring till vilken köttbit det är, men på hemsidan skriver ni rumpstek (rostlock) Det vore bra om ni använder samma ingredienser både i tidningen och på hemsidan Mvh Monica Krantz
Monica
2020-06-27Hej Monica! Tack för din synpunkt. I tidningen kan vi inte alltid skriva ut lika tydligt på grund av platsbrist. Vi är tacksamma för att du kommenterade och vi tar till oss den feedbacken! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-06-29