Den här härligt krispiga kycklingen får sin varma, underbara smak från en apelsinglaze kryddad med stjärnanis. Servera den apelsin- och stjärnanisglaserade kycklingen med sötpotatisstomp och en god grönskålssallad som även den innehåller apelsin.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt ut smör och rapsspray mot laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och rapsspray mot mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Näringsvärde per portion, beräknat på 10 portioner:
Kommentarer
Bo arne
12/15/2017Om Bantarbengt byter ut julskinkan mot den här kycklingen och det föreslagna tillbehöret sötpotatisstomp så får han i sig mycket mer fett än om han hade ätit vanlig julskinka. Kokt skinka är mager mat. Skär bort fettkanten bara!
Katarina
11/30/2016Supergod kyckling med lite julkänsla.