Ett kul recept för dig som gillar en utmaning vid grillen. Här grillas en hel bit högrev över blötlagda träspån som ger smak. Utmaningen är att hålla en jämnt låg temperatur under locket i grillen. Men man får lön för mödan, den saftiga högreven med fräst persilja och vitlök smakar mums.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Så gott - och inte alls svårt att laga till ! Ca 60 min på grillen - en potatissallad med vinägrett till!
Ewa
2022-07-30Superbt! Tänk att kunna förvandla högrev till entrecote! Ugnsbakade grönsaker till och det är en festmåltid!
Cecilia
2015-08-29