Grillad högrev med pebre och grillad sparris i tortillabröd

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Grillad högrev med pebre och grillad sparris i tortillabröd

US Beef Chuck Roll är något så ovanligt som en högrev som är så mör att du kan lägga den direkt på grillen. Grilla högreven i skivor, lägg i tortillabröd och ringla på den chilenska salsan pebre med chili och koriander. Toppa med grillad sparris och ät direkt i handen.

Grillad högrev med pebre och grillad sparris i tortillabröd

Ingredienser

4 portioner
600 g  US Beef högrev (Chuck Roll)
4   stora tortillabröd

Pebre

1   röd chili
5   salladslökar
2   vitlöksklyftor
1   kruka koriander
1   kruka persilja
1 dl  olivolja
3 msk  pressad citronsaft
salt och svartpeppar

Grillad sparris

16   gröna sparrisar
1 msk  olivolja
salt och svartpeppar
1   litet isbergssalladshuvud

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut tortillabrödet mot glutenfritt tunnbröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3469 KJ / 832 kCal
Fett55.3 g
Kolhydrater43.3 g
Protein37.5 g

Testa liknande recept

Grillad högrev med fetaostmuffins och grillsås
Betyg 3 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Supermör högrev
Betyg 3.1 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad högrev med lingonglaze
Betyg 3 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Egenmald hamburgerfärs
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad högrevskärna med sommarkål och pepparrot
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Högrev i elden
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga