Grillad högrev med pebre och grillad sparris i tortillabröd

4
0
Grillad högrev med pebre och grillad sparris i tortillabröd

US Beef Chuck Roll är något så ovanligt som en högrev som är så mör att du kan lägga den direkt på grillen. Grilla högreven i skivor, lägg i tortillabröd och ringla på den chilenska salsan pebre med chili och koriander. Toppa med grillad sparris och ät direkt i handen.

Grillad högrev med pebre och grillad sparris i tortillabröd

Ingredienser

4 portioner
600 g US Beef högrev (Chuck Roll)
4 stora tortillabröd

Pebre

1 röd chili
5 salladslökar
2 vitlöksklyftor
1 kruka koriander
1 kruka persilja
1 dl olivolja
3 msk pressad citronsaft
salt och svartpeppar

Grillad sparris

16 gröna sparrisar
1 msk olivolja
salt och svartpeppar
1 litet isbergssalladshuvud

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut tortillabrödet mot glutenfritt tunnbröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3469 KJ / 832 kCal
Fett 553 g
Kolhydrater 433 g
Protein 375 g
Läs mer om näringsvärden