Grillad halloumi med mynta och fänkål

Häng med nu, för det här kommer gå fort. När grynen kokas vänder du ihop en krispig sallad på fänkål och rödlök som smaksätts med kapris, chili, vinäger och olivolja. Medan den står och drar steks halloumi. Enkelt och oerhört gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2022

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2388 KJ / 572 kCal
Fett32 g
Salt4 g
Kolhydrater42 g
Protein25 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gud så gott det var till grillen! Wow! Godaste.
Guzelle
2025-05-04Fräsch och god sallad. Valde att ha en msk extra kapris och lite honung i dressingen, halloumin valde jag att steka i skivor och sen skära dem i fyrkantiga bitar. Hade quinoa i.
Eva-lena
2025-05-03Mycket god
Catarina
2024-06-25