Goda pizzafisken – ett knasigt namn som får sin förklaring av rättens alla goda ingredienser. Här samsas klassiska pizzatillbehör som tomatpuré, oregano och riven ost, men som med hjälp av grädde istället har förvandlats till en mumsig fiskgryta!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
33 2016
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Uteslut osten eller välj mjölkproteinfritt alternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ann-mari
2022-02-21Jag håller med om att den är lätt att tillaga, men oregano passar inte ihop med fisk. Ta basilika i stället så blir det bra.
Gunilla
2022-02-20Denna rätt har funnits på favoritlistan i flera år. Enkel att göra och har aldrig misslyckats med den.
David
2021-03-20Med tanke tid i ugn ingen snabbmat, men jättesmidigt att fixa till. Insatsen i köket var liten. Gick hem hos både stora och små.