Gnocchi med bacon- och pinjeströssel är en trevlig och uppskattad pastarätt. Vitlök, champinjoner och parmesanost är fantastiskt tillsammans med sältan från bacon.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2007
Rätten innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör glutenfri: använd gnocchi/kroppkaksmix från Oldana AB eller glutenfri specialpasta.
Gör mjölkfri: byt parmesanosten mot mjölkfritt ostalternativ. Uteslut smöret.
Gör äggfri: använd äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kamilla
2021-10-25Godare att steka gnocchin knaprig i smör och olja efter de kokat
Ida
2020-01-31Så gott, använder dock dubbelt med bacon, en liten gul lök och en skvätt grädde som höjer smakerna enormt!!
Helena
2020-01-30Gott men vi tyckte att det blev lite klistrigt så nästa gång blir det lite sås.