Getostbollar med krispigt baconsmul

11
2
Getostbollar med krispigt baconsmul

Ett aptitretande och festligt tilltugg som är enkelt att göra: ostbollar med getost och färskost som rullas i ett smul av krispigt stekt bacon och hackade nötter. Perfekt till glöggfest eller adventsmingel!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Getostbollar med krispigt baconsmul

Ingredienser

ca 15 st
1
förp skivat bacon (à 125 g)
200 g
getost
100 g
naturell färskost
1 msk
hackad färsk timjan
1 dl
finhackade rostade hasselnötter

För alla

Fru från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Näringsvärdet är beräknat per styck.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Erika

12/19/2020

Vad skulle man kunna ersätta hasselnötterna med?

Redaktionen ICAse

12/21/2020

Hej Erika! Om det inte är pga allergi allergi du vill utesluta nötter så kan du välja mandel eller andra nötter. Men annars kanske lite hackad persilja kan vara ett alternativ. Hälsningar Ulrika

Sigrid

1/19/2020

Riktigt gott tilltugg!

Näringsvärde per portion

Energi 509 KJ / 122 kCal
Fett 11 g
Salt 0.4 g
Kolhydrater 0.4 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept