Getostfyllda körsbärstomater

Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
2
Getostfyllda körsbärstomater

Dessa delikata små getostfyllda körsbärstomater passar utmärkt som plockmat. Gör din enkla, krämiga röra av mixad getost och crème fraiche och lägg den i urgröpta tomathalvor. Garnera dina vackra tomater fyllda av getostkräm med kyndel eller körvel.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2000

Getostfyllda körsbärstomater

Ingredienser

30 portioner
30   små körsbärstomater
salt

Fyllning

400 g  mjuk getost
ca 1 dl  crème fraiche
salt
svartpeppar
kyndel eller körvel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Det va väldigt svårt att tömma tomaterna på kärnor. Tomaterna gick sönder och det blev alldeles för komplicerat. Testade olika verktyg och tekniker. Tyvärr slopades detta recept!

Sophie

2021-06-20

Döttrarna gjorde jobbet, o många blev det. Allihop gick åt, så goda var de!

Iréne

2008-05-01

Testa liknande recept

Potatiskaka med getost & torkad skinka
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tapenadecigarr med getostdipp
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostkräm
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Matmuffins med bacon och getost
Betyg 2.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Crostini med olika toppings
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gratinerad getost på bädd av äpple & ruccola
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga