Getostfyllda körsbärstomater
Dessa delikata små getostfyllda körsbärstomater passar utmärkt som plockmat. Gör din enkla, krämiga röra av mixad getost och crème fraiche och lägg den i urgröpta tomathalvor. Garnera dina vackra tomater fyllda av getostkräm med kyndel eller körvel.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2000
Ingredienser
30 portioner
30 små körsbärstomater
salt
Fyllning
400 g mjuk getost
ca 1 dl crème fraiche
salt
svartpeppar
kyndel eller körvel
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det va väldigt svårt att tömma tomaterna på kärnor. Tomaterna gick sönder och det blev alldeles för komplicerat. Testade olika verktyg och tekniker. Tyvärr slopades detta recept!
Sophie
2021-06-20Döttrarna gjorde jobbet, o många blev det. Allihop gick åt, så goda var de!
Iréne
2008-05-01