Crostini med getoströra & fikon
Spröda crostini med en gudomligt krämig röra baserad på getost, färskost och syrlig yoghurt. Med en vacker skiva av ett fikon har du ett snabblagat tilltugg som kommer att bli väldigt uppskattat.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003
Ingredienser
10 st
1 baguette
200 g getost
200 g naturell färskost
1/2 dl yoghurt naturell
3 färska fikon
peppar
lite fin olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Skippade kryddorna, använde fikon a'la julbord och hackade valnötter.. Helt underbart
Magnus
2021-09-15Fruktansvärda! Jag brukar tycka om såväl getost som fikon men i detta fall blev det bara riktigt vidrigt.
Sara
2015-01-16Supergod getoströra, la den på riktigt mörkt pumpernickelbröd istället och det blev super!
Anna
2008-02-17