Här hittar du en paj med tomat, spenat och basilika som gifter sig fint med den smakrika getosten du toppar med. Medan pajen gräddas i ugnen skär du krispsalladen och blandar med resten av basilikan som du serverar till den rykande mumsiga pajen.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
9 2018
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Stina
9/3/2018Snälla icaköket! Kan ni uppdatera receptet så att det stämmer. Något måste blivit fel, endera med tid i ugnen eller med mått (tex mängd äggstanning). Jag får grädda den i över en timme för att få den att "stanna". Smaken är jättegod, men något har gått galet i receptet.
Redaktionen ICAse
9/6/2018Hej Stina! Vi har nu provlagat om detta recept och ändrat tiden till 35 min. Hälsningar Michelle
Sevim
12/3/2017Mycket god! Fick dock grädda i ca 45 minuter tills jag fick den konsistensen jag ville ha!
Ida
11/30/2017Behövde gräddas mycket längre än 20min trots väl urkramad spenat och mindre äggstanningsvolym än i receptet!