Krämig tortellini med ricotta och tomatpesto

37
0
Krämig tortellini med ricotta och tomatpesto

Tortellini fylld med ljuvliga soltorkade tomater och ravioli med ricotta och spenat ackompanjeras av en krämig sås gjord på ricottaost, stekt zucchini, ärtor och tomatpesto. Denna pastarätt är en explosion av goda smaker och är perfekt att bjuda på när alla är hungriga och tiden är knapp.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2016

Krämig tortellini med ricotta och tomatpesto

Ingredienser

4 portioner
250 g
ravioli ricotta och spenat
500 g
tortellini soltorkad tomat
1/2
påse gröna ärtor (à 500 g)
1
zucchini
1 msk
olivolja
-
salt och peppar
1 dl
tomatpesto
250 g
ricottaost

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

37

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3207 KJ / 764 kCal
Fett 32.6 g
Salt 2.57 g
Kolhydrater 85.2 g
Protein 26.9 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept