Krämig tortellini med ricotta och tomatpesto

Betyg 3 av 5.
38 personer har röstat
0
Krämig tortellini med ricotta och tomatpesto

Tortellini fylld med ljuvliga soltorkade tomater och ravioli med ricotta och spenat ackompanjeras av en krämig sås gjord på ricottaost, stekt zucchini, ärtor och tomatpesto. Denna pastarätt är en explosion av goda smaker och är perfekt att bjuda på när alla är hungriga och tiden är knapp.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2016

Krämig tortellini med ricotta och tomatpesto

Ingredienser

4 portioner
250 g  ravioli ricotta och spenat
500 g  tortellini soltorkad tomat
1/2   påse gröna ärtor (à 500 g)
1   zucchini
1 msk  olivolja
salt och peppar
1 dl  tomatpesto
250 g  ricottaost

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
38 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3207 KJ / 764 kCal
Fett32.6 g
Salt2.57 g
Kolhydrater85.2 g
Protein26.9 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Fylld pasta med mozzarella och sojabönor
Betyg 3.2 av 5.
260 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kaviarfylld ravioli
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tortellini med ricotta och basilika
Betyg 3.5 av 5.
104 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ravioli med dragonsmör, svamp och hasselnötter
Betyg 4.5 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ravioli med knäckekrisp
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig ravioli med bresaola
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga